Trafikk

Trafikksituasjonen i Grenland

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne Radio Grenland om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om. Ring oss på +47 359 30 333, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@radiogrenland.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • Politiaksjon i «Rådebank»-bygda 12. februar 2022
  Politiet har laurdag kveld gitt forenkla førelegg ei rekke bilistar i Bø sentrum. Blant anna for køyring i strid med «innkøyring forbode», manglande skilt og manglande bilbelte. Bø har dei siste åra blitt kjend for rånemiljøet gjennom TV-serien «Rådebank».
 • Kan bli mykje snø 18. november 2019
  Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel måndag og tysdag. Årsaka er at det er venta mykje snø. Det venta om lag 20 cm snø i indre og høgare liggande område.
 • Vegen open igjen over Bykleheia 18. november 2019
  Riksveg 9 mellom Haukeli og Hovden er nå open igjen for trafikk. Bilbergar har fått hengar tilbake på vegen igjen og vogntoget er fjerna.
 • Trailer på tvers stenger rv. 9 18. november 2019
  Vegtrafikksentralen melder at riksveg 9 er stengt ved Haukeli på grunn av ein trailer som står på tvers av vegen ca. tre kilometer frå Haukeli i retning Hovden. Bilbergar er på veg.
 • Køyrt til sjukehus etter kollisjon 18. november 2019
  To personar er køyrt til sjukehuset i Skien med ambulanse etter ein front mot front kollisjon mellom to personbilar på riksveg 36 ved Åråssletta mellom Ulefoss og Gvarv. Dei involverte skal bli sjekka for indre skader etter bråstoppen i kollisjonen.

Trafikkmeldingene er levert av NRK

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Unlock left : 0
Er du sikker på at du vil avslutte abonnementet?